Košarica

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA STRANICA www.vape-zap.hr

Hvala vam što ste posjetili naše stranice.

Molimo vas, pažljivo pročitate Uvjete i Odredbe sadržane u ovom dokumentu, jer bilo kakvo korištenje ove web stranice znači Vaše prihvaćanje uvjeta korištenja sadržanih u ovom dokumentu.

NAPOMENA: kroz ovaj dokument – pojmovi “mi”, “nas”, “naš” i “VAPE ZAP” odnosi se na tvrtku ZAP.INK d.o.o. sa sljedećim pravnim podacima:

ZAP.INK d.o.o.
Pavle Lončara 15, 10 290 Zaprešić

OIB: 80643035759
MBS: 04231449
Uprava: Ana Patarčić
Direktor i odgovorna osoba: Ana Patarčić

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice www.vape-zap.hr. Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s navedenim uvjetima korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice www.vape-zap.hr u skladu s njima.

Privatnost podataka

Svi osobni podaci ili materijali poslani web stranicama www.vape-zap.hr podliježu politici tvrtke ZAP.INK d.o.o. o privatnosti i zaštiti osobnih podataka, što možete pronaći na sljedećem linku pod nazivom Izjava o privatnosti i sigurnosti.

Pravo na intelektualno vlasništvo

Dokumenti publicirani na www.vap-zap.hr ne smiju se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj internet stranici navedena.

Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internet stranici dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje vlasnika internet stranica www.vape-zap.hr, odnosno tvrtke ZAP.INK d.o.o.

Odgovornost

ZAP.INK d.o.o. i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove stranice u naše ime nemaju nikakve odgovornosti za izravne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete, troškove, gubitke ili bilo kakve odgovornosti koja proizlazi iz pristupa, upotrebe, nemogućnosti upotrebe, promjene sadržaja ove web stranice ili proizlaze iz bilo kojih drugih web stranica kroz link na ovoj web stranici ili kroz bilo kakve akcije koje poduzimamo ili ne poduzimamo kao rezultat bilo koje elektronske poruke koju ste poslali. 

ZAP.INK d.o.o. i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove web stranice nemaju odgovornost održavati materijale i usluge dostupne na ovoj web stranici niti dostavljati povezane ispravke, nadopune ili objave. Svaki materijal dostupan na ovoj stranici podložan je promjeni bez obavijesti. 

Nadalje, ZAP.INK d.o.o. ne prihvaća odgovornost za bilo koji gubitak prouzročen virusima koji mogu zaraziti vaše računalo ili bilo koju drugu vašu imovinu kroz upotrebu, pristup ili skidanje bilo kojeg materijala s ove web stranice. Ukoliko odlučite skidati materijal s ove web stranice, činite to na vlastiti rizik.

Kolačići (Cookies)

Web stranice www.vape-zap.hr koristi kolačiće za ispravno funkcioniranje Internet stranica te pružanje boljeg i kvalitetnijeg korisničkog iskustva. Za više informacija o kolačićima, molimo posjetite stranicu Izjava o privatnosti i sigurnosti.

Dopuna zakonske obavijesti

Zadržavamo pravo izmjena i ispravke ovog dokumenta. Molimo vas da se uputite na ovu stranicu s vremena na vrijeme, kako biste imali pregled novih informacija.