Košarica

Postupak kupnje

Odaberite artikle koje želite kupiti i dodajte ih u košaricu za kupovinu klikom na odgovarajuću ikonu.

Košarica za kupovinu sadrži referencu na odabrani artikl, njegov naziv i odgovarajući atribut (uključujući poreze). Prikazana cijena ne uključuje troškove transporta.

Za nastavak kupnje potrebni su osobni podaci kupca, a oni će se uključiti u našu bazu podataka radi obrade narudžbe i pojednostavljenja budućih kupnji preko mrežne stranice. Osobnim podacima koje su pružili korisnici rukovat će se u skladu s propisanom Politikom o zaštiti privatnosti. Korisnici mogu u svakom trenutku pristupiti osobnim podacima koje su pružili i informacijama o svojim narudžbama. Vapezap podsjeća korisnike da njihovi osobni podaci moraju biti što točniji kako bi se izbjegle zabune ili pogreške tijekom otpreme kupljenog artikla ili artikala.

Nakon što je narudžba dovršena i prije no što je narudžba potvrđena, korisniku će se pružiti sažetak artikala narudžbe s navođenjem svih kupljenih artikala, ukupne cijene (uključujući transport) te informacija o dostavi narudžbe kako bi korisnik mogao potvrditi narudžbu klikom na gumb ‘Potvrdi plaćanje’.

Kupnje se mogu provesti plaćanjem pouzećem, ili korištenjem kreditne odnosno debitne kartice (Visa, Visa Electron, Amex, Maestro i MasterCard). Način plaćanja koji se razlikuje od načina navedenih u postojećim uvjetima prodaje neće se prihvatiti. Terećenje za plaćanje kreditnom ili debitnom karticom provest će se internetski, odnosno u stvarnom vremenu, preko sustava za internetsko plaćanje dotičnoga financijskog subjekta, i to nakon što se utvrdi da su podaci koje je korisnik pružio točni.

Na mrežnoj stranici prikazat će se broj narudžbe nakon potvrđivanja transakcije, s pomoću kojeg će kupci u svakom trenutku moći pratiti narudžbu preko svojeg računala.